Collectie

Collectie overzicht


Bij ons vindt een uitgebalanceerde collectie Boxsprings, latten- en spiraal bodems. Allemaal afgestemd op een zeer ruime keuze in pocketveer of natuurlatexmatrassen. Verder vindt u bij ons een exclusieve lijn individueel instelbare luchtgeveerde matrassen. Om uw nachtrust en de entourage in uw slaapkamer verder te optimaliseren, beschikken wij over een zeer comfortabele collectie kussens, dekbedden en sfeerbepalende bedtextiel.

Maak uw keuze uit het linker menu of lees verder op de website van Slaapvoorlichters. http://www.sleependream.nl

 

Matrassen

Doordachte keus: een Sleep & Dream schuimrubber matras

De Sleep & Dream schuimrubber matrassen worden gemaakt van natuurlatex. Dit in tegenstelling tot de latexmatrassen die u steeds vaker tegenkomt en die gemaakt worden van synthetische latex. Natuurlatex is het melksap van een rubberboom. Het voordeel van natuurlijk rubber is dat dit veel elastischer is en meer veerkracht kent. Zo keert het natuurlijke rubber na belasting direct weer terug in de originele vorm en dit jarenlang!

De afdeklaag

De afdeklaag is zeer belangrijk voor de ligging op de matras, maar ook voor bijvoorbeeld de levensduur ervan. Wij geven veel aandacht aan de afdeklagen van de Sleep & Dream matrassen, die bestaan uit meerdere lagen van verschillende natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld scheerwol, katoen, wildzijde, linnen, bamboe en kasjmier. Deze materialen zorgen ervoor dat de schuimrubber matras een goede isolatie heeft en er geen vroegtijdige slijtage optreedt.

Lees verder op de website van Slaapvoorlichters http://www.sleependream.nl

 

 

Een goede pocketvering matras mag u diep in het hart kijken

Wij bieden u een volledig assortiment aan pocketvering matrassen. De Baroness, King en Empire zijn varianten met 8-slags tonvormige veren, met 350 veren per vierkante meter.

Elke veer is afzonderlijk verpakt in een zakje. Daarnaast voeren wij ook de modellen Souvereign en Prestige, die beschikken over zeer unieke 6-slags tonvormige veren. Per vierkante meter worden 250 van deze veren gebruikt, en ook deze veren zijn per stuk verpakt in een zakje. U kunt als u wilt altijd in onze winkel terecht om de binnenkant van onze pocketvering matrassen te bekijken want uw Slaapvoorlichter heeft van alle modellen "opengewerkte" uitvoeringen.

Elke pocketvering matras heeft een heup- en schoudercomfortzone, evenals een extra steun voor in de rug. De materialen die wij gebruiken garanderen u jarenlange veerkracht en comfort, zoals dat ook geldt voor de hele opbouw van de matras. Onze pocketvering matrassen zijn indien gewenst te gebruiken voor verstelbare lattenbodems, boxsprings of spiraalbodems, welke al dan niet motorisch gestuurd zijn. De King en de Empire kunnen naast de gebreide dubbeldoek stretchhoes ook uitgevoerd worden in een jacquard damast.

Lees verder op de website van Slaapvoorlichters http://www.sleependream.nl

 

 

Speciale matrassen

Naast ons ‘standaard’ assortiment bieden wij u ook matrassen aan voor speciale situaties, zoals de broekmatras en de anti-allergiematras. Een broekmatras is een 2-persoons matras met een uitsparing aan de bovenzijde.

Hierdoor kunt u het hoofdeinde gemakkelijk omhoog brengen zonder dat uw partner daar last van heeft. Onze anti-allergiematrassen zijn speciaal gemaakt voor CARA- en COPD-allergieën; deze allergieën stellen zeer speciale eisen aan een matras.

Een T-stuk is een gemakkelijk toepasbaar accessoir om de gleuf tussen twee matrassen te dichten. Zo lijkt het net of u één grote matras heeft, met de gemakken van twee losse matrassen. Voor diegene die echt het absolute topcomfort willen bieden wij verschillende soorten dekmatrassen aan.

Lees verder op de website van Slaapvoorlichters http://www.sleependream.nl

 

Boxsprings

Sleep & Dream boxspring Sedna

De Sleep & Dream boxsprings vertegenwoordigen de toekomst. De Sedna-lijn is daar een goed voorbeeld van. Deze boxspring is gemaakt met behulp van de meest moderne techniek die momenteel beschikbaar is. Elke Sedna heeft een actieve 8-slags pocketvering met meer dan 300 veren per vierkante meter. Hierdoor is het veervermogen aanzienlijk groter dan dat van andere boxsprings. Daarnaast kunnen deze veren door hun unieke constructie geheel onafhankelijk van elkaar bewegen, waardoor de boxspring zich moeiteloos aanpast aan uw lighouding, ongeacht uw lichaamsgewicht. Doordat de veren thermisch gehard zijn waarborgt dit een jarenlange levensduur. Op een Sedna boxspring heeft u niet voor niets 25 jaar garantie op frame en veerbreuk.

De Sedna "Double"

Voor iedereen die op zoek is naar het absolute toppunt van comfort hebben wij een nieuwe variant van de oorspronkelijke Sedna boxspring op de markt gebracht, waar wij ook patent op hebben: de Sedna Double. Deze boxspring heeft letterlijk dubbel zoveel veren als de standaard Sedna, waarmee hij uitkomt op zo’n 600 veren per vierkante meter, vervaardigd met paardenhaar en natuurlijke latex. Deze boxspring behoort tot de top van ligcomfort en heeft een subliem ondersteunend vermogen. De boxspring is leverbaar als niet-verstelbare en als elektrisch verstelbare uitvoering.

Kies de Sedna die bij u past

De Sedna pocketveer boxspring is in veel uitvoeringen leverbaar. Zo is de Sedna er in een zelfstandige gestoffeerde boxspring, maar ook voor plaatsing in een ledikant. Ook het onderstel van de Sedna is variabel verkrijgbaar: met een massief houten frame of met een metalen frame voor de vlakke en verschillende verstelbare uitvoeringen. Verschillende varianten van de Sedna hebben een infrarood afstandsbediening. De Sedna is in veel hoogten leverbaar, en ook in de lengte en de breedte hebben wij verschillende mogelijkheden.

Stoffering naar keuze

Voor iedereen is er een passende Sedna boxspring! Wij hebben een groot aantal verschillende bekledingsstoffen voor de boxspring, zodat u precies de kleur kunt uitzoeken die goed bij het interieur van uw slaapkamer past. U kunt zelfs uw eigen stof aanleveren, zodat wij de boxspring daarmee kunnen bekleden - mits deze stof aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. U kunt altijd overleggen met één van onze adviseurs over de mogelijkheden van deze bijzondere boxspring.

Lees verder op de website van Slaapvoorlichters http://www.sleependream.nl

 

 

Sleep & Dream boxspring Meilleur

De Sleep & Dream Meilleur is een boxspring met een speciale vering: de dubbelconische 6-slags vering. Dit houdt in dat elke veer verder gedraaid is dan bij reguliere boxsprings. Hierdoor kunnen er tot wel 30% meer veren in de boxspring aangebracht worden. En doordat er meer veren in de boxspring zitten ontstaat een beter aanpassend vermogen en uiteraard extra slaapcomfort. De boxspring Meilleur is zowel verstelbaar als niet-verstelbaar leverbaar in verschillende maten.

 

Eindeloos veel mogelijkheden

Ook voor de boxspring Meilleur zijn de stofferings- mogelijkheden onbegrensd. In vrijwel elke kleur, met elke stof en elk dessin is de boxspring leverbaar. Wilt u de stof van uw gordijnen gebruiken, of liever een andere stof? Bespreek uw wensen met één van onze Slaapvoorlichters.

De Sleep & Dream Meilleur Boxspring verstelbaar

Bent u van plan om een nieuw bed te kopen? Dan is dit het juiste moment om na te denken over de mogelijkheden van een verstelbare boxspring.
Wilt u graag in bed lezen of televisie kijken? Of heeft u regelmatig last van uw voeten of benen? De boxspring Meilleur is er ook in een elektrische uitvoering.

Hoe wilt u in bed zitten?

De boxspring Meilleur is leverbaar met een elektrisch hoofd- en voeteneinde, traploos en geruisloos precies in elke stand die u lekker zit.

Gemakkelijk te bedienen

De verstelbare boxspring Meilleur is er in een uitvoering die is voorzien van elektrische motoren: traploos, geruisloos én moeiteloos verstelt u het hoofd- en voeteneinde, door slechts een druk op de knop.

Lees verder op de website van Slaapvoorlichters http://www.sleependream.nl

 

Lattenbodems

Blijvend veerkrachtig

De latten van de Sleep & Dream lattenbodem zijn gemaakt van gelaagd, gestoomd en gelijmd beukenhout dat veerkrachtig is, en dat ook op de langere termijn blijft. Elke lat is voorzien van een sleuf voor optimale ventilatie en extra souplesse.

Ook de bevestigingswijze van de latten zorgt voor een betere veerkracht. Zo wordt er gebruik gemaakt van drie verschillende veerelementen, die gemaakt zijn van onvervormbaar chroomnikkel. Ter hoogte van de schouders zijn de veerelementen soepeler gemaakt dan normaal; hierdoor krijgt het lichaam over de gehele lengte een optimale ondersteuning.

Lees verder op de website van Slaapvoorlichters http://www.sleependream.nl

Volop verstelbaar

Misschien wilt u liever een bed dat verstelbaar is. In dat geval zal de lattenbodem op één of meerdere punten scharnieren. Hierdoor kunt u dus gemakkelijk rechtop zitten in bed, of lekker met de benen omhoog. De Sleep & Dream lattenbodem is er naast de vlakke uitvoering dan ook als verstelbare uitvoering. De uitvoering die het meest gekozen wordt is degene met een verstelbaar hoofdeinde. Dit kan handmatig of elektrisch worden verkregen. Maar u kunt ook kiezen voor een verstelbaar nek-, hoofd- en/of voeteneinde. Voor een plezierige knieholteondersteuning wordt de bodem voorzien van een knieknik. De benen hangen hierbij rustgevend af en u ervaart een goed ondersteunende zithouding. Bovendien zijn er ook nog uitvoeringen mogelijk met geheugenposities voor uw favoriete zithouding of zelfs met een massageunit.

Handmatige of elektrische bediening

De Sleep & Dream lattenbodem kan geleverd worden met een handmatige of een elektrische verstelling. Bij de handmatige verstelling heeft u de keuze uit een beperkt aantal standen en is het moeilijker om vanuit het bed de bodem te verstellen. Wilt u echt gemak en het bed niet uit? Dan is de elektrisch verstelbare lattenbodem de oplossing. U kunt dan gemakkelijk vanuit uw bed de stand van de bodem aanpassen, in elke positie die u prettig vindt.

               

Lees verder op de website van Slaapvoorlichters http://www.sleependream.nl