Over Holtrop Slaapcomfort

Holtrop Slaapcomfort, als u lekker wilt slapen

Zo’n een derde van onze tijd brengen we slapend door. Voor het kopen van een nieuw bed of een goede matras mag u dan ook gerust de tijd nemen. En die tijd nemen wij bij Holtrop Slaapcomfort graag voor u. Maar als ervaren Slaapvoorlichter hebben wij meestal al snel door op welk bed of matras u het lekkerst zult slapen.

Investeren in uw nachtrust

Wij gaan er vanuit dat u een bed en matras zoekt dat jaren meegaat. En dat komt goed uit, want in onze beddenspeciaalzaak vindt u alleen bedden, matrassen, beddengoed en accessoires van de hoogste kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan de merken die we voeren. De materialen, de technologie, het ontwerp; wij laten u alleen slapen op en onder de beste spullen. En gaan ervan uit dat u nog vaak aan ons denkt als u ’s ochtends uitgerust wakker wordt.

Een bed kopen is pas het begin

Samen een goed bed vinden is voor ons de eerste stap. Een bed kopen bij Holtrop Slaapcomfort betekent blijvend profiteren van onze service. We komen uw nieuwe bed en matras gratis bij u thuisbezorgen en monteren uw bed of boxspring ter plekke. Desgewenst nemen we uw oude bed en matras voor u mee. En of u nu een boxspring, matras, bedbodem of kussens bij ons koopt, u heeft garantie tijdens de hele normale levensduur van uw product. Heeft u na een nachtje slapen toch spijt van uw aanschaf in onze beddenwinkel, dan kunt u in overleg met uw Slaapvoorlichter onder bepaalde voorwaarden ruilen.

Over Slaapvoorlichters

Meer dan een kwart eeuw geleden bundelden een aantal gelijkgestemde beddenspeciaalzaken hun krachten. Alle kennis en ervaring van de afzonderlijke bedrijven werd vanaf dat moment gedeeld. Zo ontstond een unieke samenwerking, met als doel het leveren van de best denkbare service. Slapen is namelijk een gewichtige zaak. Slapen is een vak. De Slaapvoorlichters beheersen dat vak als geen ander. Het ideale bed voor iedereen bestaat niet. Welk bed voor u geschikt is, hangt evenveel van u af als van het bed. Bij onze adviezen staat het individu daarom centraal.

Kom snel eens langs voor koffie en een goed gesprek over lekker slapen. Holtrop Slaapcomfort is gevestigd in de Midstraat, de sfeervolle en historische winkelstraat van Joure.