Advies & Contact

Wanneer u advies wilt hebben over een artikel dat u in de webshop heeft gezien of informatie wilt over een bepaald artikel. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zo kunnen wij u van de informatie voorzien, en daardoor ook het juiste advies geven. Door te bellen of ons te mailen zullen wij u zo spoedig mogelijk helpen.

U kunt ons van dinsdag t/m zaterdag bereiken van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0513 - 415673

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om via de e-mail een vraag te stellen: webshop@holtropslaapcomfort.nl

Een goed bed kopen is niet eenvoudig. U wilt immers een bed dat precies bij u past én bovendien jaren meegaat. Als Slaapvoorlichters stellen wij zeer hoge eisen aan de merken die wij voeren: de materialen, de technologie, het ontwerp, alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Anders kunnen wij er niet volledig achter staan en dan laten wij u er zeker niet op liggen.

Indien u zich vast wilt oriënteren op het gebied van matrassen, boxsprings, lattenbodems, spiraalbodems, seniorenbedden en ledikanten kunt u ook een kijkje nemen in onze showroom.